Fotograf

Fotograf Slagelse

I en tid hvor alle har et kamera i lommen, har de virksomheder, som faktisk benytter sig af professionelle fotografer, en fantastisk mulighed for at skille sig ud fra mængden. Som med så mange andre ting, så er det meget nemt at adskille et professionelt stykke arbejde fra et hjemmelavet et af slagsen.

Hos Clickbait Marketing I/S bistår vi med hjælp til fotografiske løsninger i Slagelse og omegn. Leder du efter en fotograf i Slagelse, uanset om det er til erhvervsportrætter eller private opgaver, så hjælper vi dig.

Du er altid mere end velkommen til at sende os en uforpligtende forespørgsel og høre mere hvordan vi kan hjælpe dig med at få det fotografiske resultat som du går og drømmer om. Et godt billede gør forskellen.

Erhvervsportrætter - få billede på afsenderen

Mennesker handler med mennesker de kan lide. Derfor er gode og opdaterede billeder af medarbejderne i virksomheden et stærkt værktøj til både at fastholde og tiltrække nye kunder. Det øger simpelthen konverteringen når en potentiel kunde besøger et website hvor de får et billede på hvem der er afsender. Der er væsentligt større chance for at den besøgende ender med at tage kontakt når vedkommende kan se hvem der er på den anden side. Et professionelt erhvervsportræt giver flere kunder, simpelthen.

Bronzepakken: 1-5 medarbejdere, kr. 1.125 inkl. moms pr. medarbejder
Sølvpakken: 6-15 medarbejdere, kr. 1.025 inkl. moms pr. medarbejder
Guldpakken: 15+ medarbejdere, kr. 925 inkl. moms pr. medarbejder
Særlige ønsker og interesseret i et tilbud herpå? Skriv til os idag.

Fotografen

Mit navn er Lasse Høgsted. Jeg er fotograf uddannet fra Glasgow i Storbritanien, og har beskæftiget mig med fotografiet i mere end et årti. Med kontor i både Slagelse og København leverer jeg fotoløsninger til en lang række virksomheder, teatre, produktionsselskaber samt private. Jeg ser frem til også at hjælpe dig!

SKRIV TIL OS I DAG